Comix ontwikkelt oplossingen voor de internationale bakkersindustrie.

Onze focus ligt op het combineren van onze kennis van ingrediënten en baktechnieken met de laatste trends en ontwikkelingen vanuit de markt.
Comix ontwikkeld de meest geconcentreerde maatwerk oplossingen. Functionele maatwerk oplossingen zoals: enzymen, emulsifiers, gluten, gist en oplossingen voor natuurlijke houdbaarheid. Hiernaast bieden wij ook standaard functionele ingrediënten aan zoals: gluten, soya bloem, mout, en zuurdesems.
Comix heeft een team van bakkerij experts en voedingsmiddelen technologen met veel ervaring in de bakkersindustrie. Onze medewerkers hebben specialiteiten uit verschillende sectoren zoals: Research & Development, Application, Technical Sales support, Procurement, Marketing & Sales, en Customer Sales Support.
Onze diepgaande kennis van functionele ingrediënten en onze algemene kennis van de bakkerij industrie en applicaties. Hierdoor zitten we bovenop de laatste trends en ontwikkelingen uit de bakkerij sector. Veel van onze klanten zien onze mensen als hun technologische partner die hen in staat stelt producten en oplossingen van meerwaarde te leveren.
Comix is FSSC 22.000 gecertificeerd. Dit zorgt gegarandeerd voor veilige en hoogwaardige producten die volgens een efficiënt proces worden geproduceerd, opgeslagen en getransporteerd. We bieden een breed assortiment aan Kosher en Hallal producten. Vanwege de hoge standaarden in ons productie proces zijn we in staat gluten-vrije en organische oplossingen te produceren. We zijn flexibel en respecteren deadlines, onze service gerichte organisatie wordt ervaren als een partner waar je op kan bouwen en vertrouwen.
Het Comix product development team ontwikkeld oplossingen voor:
speciaalbroden, voorgebakken brood en broodjes, Bevroren en .. deegproducten, pizza, koekjes, crackers, biscuits en beschuiten. Naast oplossingen in ingrediënten ontwikkeld Comix ook speciale prosessen voor haar klanten, zoals: langzaam bakken processen.

Onze geconcentreerde oplossingen zijn speciaal voor onze klanten ontwikkeld:

home

Het Comix product development team ontwikkeld oplossingen voor: 

Speciaalbroden
Voorgebakken brood en broodjes
Bevroren en .. deegproducten
 Pizza’s
Koekjes, crackers, biscuits en beschuiten

Naast oplossingen in ingrediënten ontwikkeld Comix ook speciale prosessen voor haar klanten, zoals: langzaam bakken processen.

Onze geconcentreerde oplossingen zijn speciaal voor onze klanten ontwikkeld

Om smaakvolle en unieke eindproducten te kunnen maken. Comix maakt gebruik van de meest natuurlijke en functionele ingrediënten die beschikbaar zijn om de beste oplossingen aan onze klanten te bieden waarmee zij aan de wensen kunnen voldoen van hun moderne klanten vandaag en in de toekomst. 

Consumenten zijn op zoek naar producten volgens de laatste trends zoals:

Vers & authentiek
Mild, natuurlijk en vrij van E
Biologisch, gezond, dieet specifiek
Veilig en goedkoop
terwijl het een fantastische smaak- en eetbeleving heeft en een acceptabele houdbaarheid.

Comix maakt het verschil door diepgaande kennis van:

Bloem
Functionele ingrediënten
Het brede assortiment bakkerij toevoegingen die in onze bakkerij faciliteit getest kunnen worden
Een flexibele en gecertificeerde productie faciliteit

We work all the time with our customers and together we are able to create beautifull and amazing things that surely brings positive results and complete satisfaction.