Pruducten1

Onze producten

Binnen ons assortiment op maat gemaakte oplossingen voor de bakkerij-industrie EmyL® & BaKeLoX® vereisen speciale aandacht.
EmyL® ® biedt emulgator vervanging in brood toepassingen met behulp van enzymen uit niet-gemodificeerde stammen. Een noodzaak voor producenten voor bio-brood / bodemverbeteraars.
BaKeLoX® vermindert de toevoeging van gluten in hele maaltijd toepassingen door optimaal gebruik te maken van de beschikbare gluten / gluten netwerk.

Een uitgebreide portfolio met inbegrip van alle belangrijke enzym groepen die worden gebruikt in brood- en banketbakkerij. Deze reeks richt zich vooral op de bakkerij ingrediënten en specialiteit bakkerij industrie op zoek naar geconcentreerde enzymen om de de beste producten te bakken tegen de laagste kosten. Enzym groepen die zijn opgenomen in dit bereik o.a.:

Amylase
Maltogenic amylase
Amyloglucosidase
Xylanase
Cellulase
Beta Glucanase
Transglutataminase
Glucose oxidase
Lipase / Phospholipase
Protease
Asparaginase

Binnen Comix wordt Invertase herkend als Natuvert®. Verkrijgbaar in vloeibare- en poedervorm wordt uitgebreid gebruik in de productie van invertsugar en toepassingen waarbij van situ geproduceerde invertase een voordeel oplevert.(bijvoorbeeld Marsepein).

Emulgatoren spelen een belangrijke rol in bakkerij. Decennia lang bieden deze functie aan deeg stabiliteit, verbetering van het volume, vers houden, beluchting en vele anderen. Binnen Comix bieden wij alle relevante emulgatoren voor de bakkerijen met inbegrip van alle steun en oplossingen steun.
Ons assortiment bestaat o.a uit:

Mono- and diglycerides of fatty acids (Mono – E471);
Diacetyl tartaric acid esters of mono- and diglycerides (DATEM – E472e)
Polyglycerol ester of vegetable fatty acids (PGE – E475)
Sodium stearoyl lactylate from vegetable ester (SSL – E481)
Calcium Stearoyl lactylate esters from vegetable fatty acids (CSL – E482)
Sorbitan tristearate from vegetable fatty acids (SPAN – E492)
Emul® Pastry – range of activated cake emulsifiers for aeration in cake type goods.
Emul® Topping – comprehensive range of topping powder

Speciaal voor Europa waar (duurzame) palm onderwerp van discussie is, zijn we RSPO gecertificeerd voor de Mass Balance en Segregated oplossingen. Ook vindt u een aantal niet-palm gebaseerde emulgatoren.